advertentie
vrijdag 29 januari 2021 12:01

Corona-uitbraak Frankeland: nu al 51 positief geteste bewoners; inmiddels vier bewoners overleden

Waren er woensdag 38 bewoners van de Frankelandgroep besmet met het coronavirus, op vrijdag is dit aantal gestegen naar 51. Vier bewoners zijn overleden als gevolg van een coronabesmetting. De afdelingen 1, 2, 3 en 4 van de hoofdlocatie Frankeland zijn nog steeds gesloten wegens positief geteste bewoners en medewerkers. Op afdeling 1 zijn de meeste positief geteste bewoners: 23. Op deze afdeling zijn drie bewoners overleden. Ook op afdeling drie overleed een bewoner. Op locatie Vaartland is de tweede etage gesloten, in Schiewaegh de achtste etage van de afdeling Saffier. 'Het gaat wisselend met de gezondheidssituatie van de positief geteste bewoners; van lichte klachten tot ernstiger klachten/ziek zijn' aldus Frankeland.

Schiedam - Waren er woensdag 38 bewoners van de Frankelandgroep besmet met het coronavirus, op vrijdag is dit aantal gestegen naar 51. Vier bewoners zijn overleden als gevolg van een coronabesmetting.

De afdelingen 1, 2, 3 en 4 van de hoofdlocatie Frankeland zijn nog steeds gesloten wegens positief geteste bewoners en medewerkers. Op afdeling 1 zijn de meeste positief geteste bewoners: 23. Op deze afdeling zijn drie bewoners overleden. Ook op afdeling drie overleed een bewoner. 

Op locatie Vaartland is de tweede etage gesloten, in Schiewaegh de achtste etage van de afdeling Saffier.

'Het gaat wisselend met de gezondheidssituatie van de positief geteste bewoners; van lichte klachten tot ernstiger klachten/ziek zijn' aldus Frankeland.