advertentie
woensdag 03 februari 2021 18:24

Verkiezingen in coronatijd: uitproberen wat werkt, maar wel op z'n Schiedams

We krijgen over een ruime maand de waarschijnlijk meest bijzondere verkiezingen ooit: terwijl iedereen zo veel mogelijk thuis moet blijven gaan we naar de stembus. Burgemeester Lamers vindt dat de verkiezingen door moeten gaan, er zijn tal van maatregelen getroffen om het geen 'superspread-event' te laten worden. De bijzondere omstandigheden maakt dat Schiedam volop gaat experimenteren met stembureaus in tenten en zelfs een drive-thru stembureau. Burgemeester Lamers heeft er plezier in: "We kijken wat er werkt in Schiedam en misschien blijft dat drive-thru stembureau wel voortaan altijd".

We krijgen over een ruime maand de waarschijnlijk meest bijzondere verkiezingen ooit: terwijl iedereen zo veel mogelijk thuis moet blijven gaan we naar de stembus.

Burgemeester Lamers vindt dat de verkiezingen door moeten gaan, er zijn tal van maatregelen getroffen om het geen 'superspread-event' te laten worden.
De bijzondere omstandigheden maakt dat Schiedam volop gaat experimenteren met stembureaus in tenten en zelfs een drive-thru stembureau. Burgemeester Lamers heeft er plezier in: "We kijken wat er werkt in Schiedam en misschien blijft dat drive-thru stembureau wel voortaan altijd".

 

 

 

 

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN

Media