advertentie
vrijdag 05 februari 2021 00:34

Gemeente gaat bedrijven en instellingen helpen samen te werken op het gebied van innovatie

De gemeente komt met een eenvoudige, laagdrempelige subsidie voor bedrijven om kleine haalbaarheidsonderzoeken te doen. Schiedam wil dat er zo meer samenwerking komt tussen minimaal één Schiedams bedrijf en andere bedrijven en kennisinstellingen. Schiedamse bedrijven kunnen, in samenwerking met kennis instellingen in de regio, een subsidie aanvragen om een haalbaarheidsstudie uit te voeren.

De gemeente komt met een eenvoudige, laagdrempelige subsidie voor bedrijven om kleine haalbaarheidsonderzoeken te doen.

Schiedam wil dat er zo meer samenwerking komt tussen minimaal één Schiedams bedrijf en andere bedrijven en kennisinstellingen.

Schiedamse bedrijven kunnen, in samenwerking met kennis instellingen in de regio, een subsidie aanvragen om een haalbaarheidsstudie uit te voeren. "Hiermee maken we interessante ontwikkelingen en verbindingen mogelijk, die bijdragen aan de versterking van het vestigingsklimaat. Uiteindelijk draagt dit bij aan de positionering van Schiedam als stad, waar innovatieve ondernemingen zijn gevestigd. Het is de bedoeling om, aan de hand van de aanvragen, te leren waar de belangstelling van de in Schiedam gevestigde ondernemingen naar uitgaat" aldus het stadsbestuur.

 

 

 

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN

Media