advertentie
woensdag 10 februari 2021 15:38

Corona in Schiedam: één ziekenhuisopname en zes nieuwe besmettingen

Het RIVM meldt woensdag zes nieuwe besmettingen onder de Schiedammers. Dat lage aantal komt uiteraard doordat zondag alle en maandag veel GGD-teststraten dicht waren vanwege het weeralarm. Er werd vandaag één Schiedammer in het ziekenhuis opgenomen vanwege een besmetting met het coronavirus. De vandaag gemelde officiële totalen voor Schiedam tot nu toe: 5.814 positieve tests, 168 Schiedammers zijn in het ziekenhuis opgenomen (geweest) en 95 stadsgenoten zijn overleden aan de gevolgen van een coronabesmetting. . De werkelijke cijfers van het aantal besmettingen en sterfgevallen liggen naar alle waarschijnlijkheid veel hoger. 

Schiedam - Het RIVM meldt woensdag zes nieuwe besmettingen onder de Schiedammers. Dat lage aantal komt uiteraard doordat zondag alle en maandag veel GGD-teststraten dicht waren vanwege het weeralarm. Er werd vandaag één Schiedammer in het ziekenhuis opgenomen vanwege een besmetting met het coronavirus.

De vandaag gemelde officiële totalen voor Schiedam tot nu toe: 5.814 positieve tests, 168 Schiedammers zijn in het ziekenhuis opgenomen (geweest) en 95 stadsgenoten zijn overleden aan de gevolgen van een coronabesmetting. . De werkelijke cijfers van het aantal besmettingen en sterfgevallen liggen naar alle waarschijnlijkheid veel hoger.