advertentie
woensdag 23 februari 2022 23:09

Gebak en bedankje van burgemeester voor Irado-medewerkers

Gebak en bedankje van burgemeester voor Irado-medewerkers Foto: Twitter/Herman Kriek

Burgemeester Lamers en Irado-directeur André Hertog hebben vandaag de medewerkers van Irado bedankt voor hun inzet tijdens de afgelopen stormen. 'Het personeel werd bedankt voor hun grote inzet het afgelopen weekeinde' meldt wijktoezichthouder Herman Kriek, die nauw met de mensen Irado samenwerkte. Veel Irado-medewerkers hadden zich volgens Kriek vrijwillig aangemeld om te helpen tijdens de storm en de nasleep.  Dat werd beloond emt een dankwoord door de directeur en de burgemeester, én een gebakje.

Schiedam - Burgemeester Lamers en Irado-directeur André Hertog hebben vandaag de medewerkers van Irado bedankt voor hun inzet tijdens de afgelopen stormen.

Maar liefst drie stormen (een unieke weersituatie die maar eens in de gemiddeld 100 jaar voorkomt) trokken achter elkaar over Nederland: Dudley, Eunice en Franklin. Vooral Eunice zorgde voor veel schade in Schiedam. De mensen van Irado hadden hun handen vol aan het opruimen van alle schade in de stad.

'Het personeel werd bedankt voor hun grote inzet het afgelopen weekeinde' meldt wijktoezichthouder Herman Kriek, die nauw met de mensen Irado samenwerkte. Veel Irado-medewerkers hadden zich volgens Kriek vrijwillig aangemeld om te helpen tijdens de storm en de nasleep.  Dat werd beloond emt een dankwoord door de directeur en de burgemeester, én een gebakje.