advertentie
donderdag 24 februari 2022 00:28

Corona-ellende nog niet voorbij: weer afdeling Frankeland dicht

Corona-ellende nog niet voorbij: weer afdeling Frankeland dicht Foto: SCHIE

Dat de corona-ellende nog niet voorbij is, weten ze in Frankeland maar al te goed. Er is nu zelfs weer een afdeling gesloten vanwege coronabesmettingen. 'Tijdens de persconferentie van 15 februari zijn verdere versoepelingen aangekondigd. Maar het coronavirus is nog niet weg en binnen onze locaties en thuis in de wijk wonen kwetsbare ouderen' schrijft Frankeland op haar website. 'Om besmettingen bij hen én onze zorgmedewerkers zoveel mogelijk te beperken, hebben wij besloten tot en met 31 maart een aantal maatregelen vast te houden.' De belangrijkste regel is dat de mondkapjes en de 1,5 meter afstand in Frankeland zoveel mogelijk gehandhaafd blijven.

 

Schiedam - Dat de corona-ellende nog niet voorbij is, weten ze in Frankeland maar al te goed. Er is nu zelfs weer een afdeling gesloten vanwege coronabesmettingen.

'Tijdens de persconferentie van 15 februari zijn verdere versoepelingen aangekondigd. Maar het coronavirus is nog niet weg en binnen onze locaties en thuis in de wijk wonen kwetsbare ouderen' schrijft Frankeland op haar website. 'Om besmettingen bij hen én onze zorgmedewerkers zoveel mogelijk te beperken, hebben wij besloten tot en met 31 maart een aantal maatregelen vast te houden. Deze zullen wij medio maart evalueren.' De belangrijkste regel is dat de mondkapjes en de 1,5 meter afstand in Frankeland zoveel mogelijk gehandhaafd blijven.

En nu is afdeling 5/7 van de hoofdlocatie gesloten vanwege coronabesmettingen. 'Bezoekers blijven welkom, zij dienen zich bij aankomst wel eerst te melden bij de receptie.'