advertentie

Zwanensingel twee dagen afgesloten voor herstelwerkzaamheden

Vlaardingers die vaak over de Zwanensingel rijden moeten vandaag en morgen (woensdag) goed opletten. Warmtelinq voert herstelwerkzaamheden uit. De weg is daarom afgesloten tussen Sportcentrum Vlaardingen en de Tureluurstraat.

Zwanensingel twee dagen afgesloten voor herstelwerkzaamheden
foto: Google Maps Streetview
Dennis Koorevaar

door Dennis Koorevaar

dinsdag 21 mei 2024 10:36

“De herstelwerkzaamheden zijn nodig omdat er tussen huisnummer 10 en 32 oneffenheden in het asfalt zijn ontstaan”, meldt Warmtelinq op Facebook. “Er wordt een definitieve laag asfalt met nieuwe belijning aangebracht.”

Het afgelopen jaar is er in de buurt gewerkt aan de aanleg van het warmtenet. Dit warmtetransportnet loopt van de Rotterdamse haven naar Den Haag en zal binnenkort 120.000 huizen en bedrijven van warmte voorzien, waaronder enkele woningen in Vlaardingen. De werkzaamheden zouden al afgerond zijn, maar liep vertraging op door onder andere het verzakken van leidingen in het werkgebied.

Verkeer kan omrijden via de Lepelaarsingel, Reigerlaan en Zwaluwenlaan. Lokaal verkeer van via de Tureluurstraat, Meerkoetstraat en Spechtlaan de wijk uit. De omleidingen worden met gele borden aangegeven.