advertentie

Huis pleegouders Vlaardingen dichtgemaakt met stalen platen om bewijs te beschermen

De woning van de pleegouders van het mishandelde tienjarige meisje in de Madoerastraat in Vlaardingen is dichtgemaakt met stalen platen. Dat is gedaan nadat de ruiten van de woning zondagavond zijn ingegooid. De politie probeert met deze maatregel het bewijsmateriaal in de woning te beschermen.

foto: Twee
foto: Twee
Siebe van der Ende

door Siebe van der Ende

dinsdag 04 juni 2024 16:18

Buurtbewoners en politie snappen niet waarom de ruiten ingegooid zijn. “Die mensen zijn helemaal niet thuis”, aldus een buurtbewoner. De politie is bang dat hierdoor bewijsmateriaal binnenin het huis beschadigd kan raken. Sinds vrijdag staat er een camera op de hoek van de straat. Veel reacties op sociale media zeggen dat dat ‘te laat is’. De politie laat weten dat de camera er niet staat om het pleeggezin in de gaten te houden, aangezien zij niet aanwezig zijn in de woning. De camera staat er om het bewijsmateriaal te beschermen en is op verzoek van de buurtbewoners geplaatst.

De William Schrikker Stichting maakte dinsdagochtend bekend dat het meisje buiten direct levensgevaar is. Echter is haar toestand wel nog steeds zorgelijk.