advertentie
  • 112
  • Schiedam

Schiedamse tiener (17) opgepakt voor dodelijke schietpartij

Een 17-jarige jongen uit Schiedam is zondagavond 11 augustus gearresteerd naar aanleiding van een schietincident op zaterdagochtend 10 augustus. Het schietincident heeft geleid tot de dood van een 27-jarige man uit Schiedam, meldt de politie.

Schiedamse tiener (17) opgepakt voor dodelijke schietpartij
Foto: Flashphoto
redactie

door redactie

maandag 12 augustus 2024 14:35

De politie ontving rond 05.45 uur zaterdagochtend een melding van een gewonde man in een auto op de Piersonstraat in Schiedam. Bij aankomst troffen de hulpdiensten het slachtoffer zwaargewond aan met een schotwond. Ondanks reanimatiepogingen overleed de man ter plekke.

Onderzoek wees uit dat het schietincident waarschijnlijk plaatsvond op de Willem Hedaweg in Rotterdam, waar later die ochtend een plaats delict werd ingericht en sporen werden veiliggesteld.

Twee mannen die zich op het moment van het incident in de auto bij het slachtoffer bevonden, werden kort na het incident gearresteerd, maar zijn inmiddels vrijgelaten. Het intensieve onderzoek leidde zondagavond tot de arrestatie van de 17-jarige Schiedamse verdachte, die momenteel door de recherche wordt verhoord. De politie heeft verder geen details over de verdachte naar buiten gebracht.