advertentie
zaterdag 05 december 2020 08:59

Uitslag coronatest in Schiedam vertraagd door storing bij GGD

Was er gisteren goed nieuws te melden omdat het aantal nieuwe coronabesmettingen onder Schiedammers veel lager was dan de dag ervoor, blijkt er een storing te zijn bij 'onze' GGD. Op Facebook meldt de GGD Rotterdam Rijnmond: 'Ben je op 2 of 3 december getest op de testlocatie in Schiedam of het Topsportcentrum? Vanwege een systeemfout duurt het langer voor de uitslag binnen is. Kijk regelmatig op coronatest.nl. Zodra de uitslag bekend is, staat deze op coronatest.nl. We werken hard aan een oplossing'. Het aantal nieuwe besmettingen was gisteren dus mogelijk hoger dan gemeld.

Schiedam - Was er gisteren goed nieuws te melden omdat het aantal nieuwe coronabesmettingen onder Schiedammers veel lager was dan de dag ervoor, blijkt er een storing te zijn bij 'onze' GGD.

Op Facebook meldt de GGD Rotterdam Rijnmond: 'Ben je op 2 of 3 december getest op de testlocatie in Schiedam of het Topsportcentrum? Vanwege een systeemfout duurt het langer voor de uitslag binnen is. Kijk regelmatig op coronatest.nl. Zodra de uitslag bekend is, staat deze op coronatest.nl. We werken hard aan een oplossing'.

Het aantal nieuwe besmettingen was gisteren dus mogelijk hoger dan gemeld.

Vrijdag werd zelfs afgeraden om de GGD te bellen: 'de wachttijd is momenteel erg lang'.

JavaScript SDK IFrame Sluiten Step 1: Include the Javascript-SDK on your page once, ideally right after the opening hoofdtekst tag.

 

Ben je op 2 of 3 december getest op de testlocatie in Schiedam of het Topsportcentrum? Vanwege een systeemfout duurt het...

Geplaatst door GGD Rotterdam-Rijnmond op Vrijdag 4 december 2020